43196
Book
In basket
Jadalne kwiaty mogą stać się nie tylko piękną i pachnącą dekoracją codziennych potraw, ale również zainspirować do poszukiwania nowych przepisów kulinarnych, z których potrawy dobroczynnie wpłyną na nasze zdrowie. W książce zamieszczono fotografie 120 dzikich kwiatów oraz opisy ich występowania, cech, a przede wszystkim ich zastosowanie lecznicze i kulinarne. W atlasie uwzględniono zarówno rośliny popularne, które możemy zebrać na każdej łące, jak i te mniej znane, wykazujące szczególne wartości.
Availability:
Biblioteka Sąspów
All copies are currently on loan: sygn. 64 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
General note
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach realizacji Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0 na lata 2021-2025.
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie 190. Indeksy.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again