43196
Book
In basket
Dobra zabawa i tworzenie niezapomnianych smaków – to przepis na sukces Ignacego Jabłońskiego, zwycięzcy programu, który podbił podniebienia wymagającego i profesjonalnego jury.Teraz młody szef kuchni dzieli się swoimi przepisami na pyszne dania bezmięsne. Do stworzenia tej książki zaprosił innych uczestników, którzy przygotowali swoje najlepsze potrawy. Egipt, Filipiny, Francja, Grecja, Izrael, Hiszpania, Tajlandia, Portugalia, Turcja, Włochy i oczywiście Polska – to kraje, których kuchni możecie zasmakować dzięki daniom młodych kucharzy.
Availability:
Biblioteka Sąspów
There are copies available to loan: sygn. 64 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
General note
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach realizacji Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0 na lata 2021-2025.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again