42234
Książka
W koszyku
Poradnik odpowiada na ważne pytanie, ile i co powinniśmy jeść, mając określone dolegliwości sercowe. Stosując dietę przedstawioną w książce jesteśmy w stanie skutecznie uchronić się przed rozwojem miażdżycy oraz choroby zakrzepowej. Część pierwsza książki wyjaśnia zagadnienia medyczne związane z chorobami serca i naczyń krwionośnych. Część druga poświęcona jest doborowi właściwej dla danego organizmu diety. Ułatwiają to testy sprawdzające twój stan zdrowia oraz zapotrzebowanie na określone witaminy i składniki pokarmowe. Choć odpowiednia dieta jest tylko jednym z elementów poprawy stanu zdrowia, należy pamiętać, że TO, CO JEMY, decydujemy o tym JAK ŻYJEMY, jak funkcjonuje nasz organizm.
Status dostępności:
Biblioteka Sąspów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej