43077
Book
In basket
Trzy kroki do zdrowia / dr Joel Fuhrman ; przekład: Ewa Kleszcz. - Wydanie I, dodruk. - Łódź : Galaktyka, 2018. - 349, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
Dzięki doktorowi Fuhrmanowi i zdrowym wyborom żywieniowym pokonasz swoje zachcianki i uzależnienia pokarmowe, a twój organizm po prostu rozkwitnie. Uważaj jednak na skutki uboczne... Twoje choroby się cofną, bóle głowy, alergie i nadciśnienie po prostu miną, a Ty poczujesz się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej! Znajdziesz tutaj opis autorskiego systemu oceniania żywności – ANDI, trzech poziomów planowania posiłków oraz 150 inspirujących przepisów. Podejmij wyzwanie i wprowadzaj zmiany stopniowo lub od razu przejdź do fazy trzeciej, by zmaksymalizować spadek wagi i zoptymalizować terapeutyczne skutki najzdrowszego sposobu odżywiania.
Availability:
Biblioteka Jerzmanowice
There are copies available to loan: sygn. 641/642 [lok. Wypożyczalnia] (1 egz.)
Notes:
General note
U góry okładki: Schudnij, pokonaj choroby, odzyskaj witalność.
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 326-334. Indeks.
Language note
Tłumaczenie z języka angielskiego.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again